Za nami prvé kolo.

V hale na obchodnej akadémii sme včera začali ďalší ročník detskej ligy v malom futbale. Ide už o tretí ročník a záujem je čoraz väčší. Lákadlom sú krásne ceny, ale hlavne účasť na Majstrovstvách Slovenska.

Finále Detskej ligy v Banskej Bystrici

Už počas 2. júna sa uskutoční finálový deň detskej ligy. Najlepšie tímy z oblastných líg sa stretnú v Banskej Bystrici, kde zabojujú o titul.

Spoznali sme víťazov za ročník 2022/2023

Tak ako to býva zvykom, ku koncu školského roka nám končia všetky súťaže a nieje tomu inak ani v malom futbale. Odohrali sme pekné a napínavé zápasy, padali krásne góly, brankári vytiahli bravúrne zákroky. Učitelia si schuti zakričali a organizátori sú radi, že to všetko dobre dopadlo... Bez zranení a nakoniec aj s úsmevom na tvárach.

1. kolo Detskej ligy v malom futbale 2022/2023

Ako sa hovorí, futbal je najpopulárnejší šport na svete, preto ho v deťoch rozvíjame od úplného začiatku. V školách dostávajú priestor a keď sa nájdu zanietení učitelia, ujdú sa im aj nejaké turnaje. Jeden z nich sa odohral 7.3.2023 v hale na obchodnej akadémii, kde sme privítali 4 školy zo Serede a okolia. Súťažili v troch kategóriách: U8, U10, U13.

Vydarený 1. ročník Detskej ligy v malom futbale

Po skúšobnom nultom ročníku, ktorý sa uskutočnil ešte pred dvoma rokmi (prerušený koronou), sa tento rok podarilo obnoviť túto milú akciu, do ktorej sa mohli zapojiť všetky školy zo Serede a okolia. Túto možnosť nakoniec využili: ZŠ s MŠ kráľa Svätopluka Šintava a ZŠ s MŠ Šoporňa v kategórii U10, CZŠ sv. Cyrila a Metoda, ZŠ Juraja Fándlyho Sereď, ZŠ s MŠ kráľa Svätopluka Šintava a ZŠ Pata v kategórii U13 a ZŠ Juraja Fándlyho Sereď, ZŠ s MŠ Šoporňa a ZŠ s MŠ kráľa Svätopluka Šintava v kategórii U15.

1

Tabuľka

Sereď (SER) U9
# Tím Z Skóre Body
1. FAN Fándlyho 4 14:4 10
2. FAN Fándlyho B 4 4:14 1

štatistiky

Sereď (SER) U9