|
Stanislav Chudík

Horalky novým partnerom Detských Majstrovstiev Slovenska

SLO

Skvelá správa pre mládežnícky malý futbal na Slovensku. Detská liga a Detské MSR v malom futbale získali nového generálneho partnera. Stávajú sa ním Horalky.

Slovenský zväz malého futbalu už dlhoročne organizuje súťaže v malom futbale aj pre tých najmenších v kategóriách od U9 po U16. Veľkým krokom vpred je fakt, že sa podarilo pre Detskú ligu a Detské MSR v malom futbale získať nového generálneho partnera. Stávajú sa ním Horalky. Záverečné podujatie tak bude od tohto roku niesť oficiálny názov Horalky Cup - Detské Majstrovstvá Slovenska v malom futbale.


Horalky Cup - Detské MSR sú už za rohom. Uskutočnia sa už v piatok 21. júna v Banskej Bystrici na Mestskom Mládežníckom štadióne v Radvani. V 4 vekových kategóriách sa stretne 56 najlepších tímov a viac než 800 detí z celého Slovenska. Pre všetkých hráčov a návštevníkov je pripravený bohatý športový a sprievodný program.Horalky Cup - Detské MSR sú už za rohom. Uskutočnia sa už v piatok 21. júna v Banskej Bystrici na Mestskom Mládežníckom štadióne v Radvani. V 4 vekových kategóriách sa stretne 56 najlepších tímov a viac než 800 detí z celého Slovenska. Pre všetkých hráčov a návštevníkov je pripravený bohatý športový a sprievodný program.

Peter Králik (prezident SZMF): "Som veľmi rád, že sa nám podarilo projekt Detskej ligy v malom futbale rozvinúť natoľko, že oň prejavili záujem Horalky a stávajú sa generálnym partnerom. Myslím, že toto partnerstvo bude výhodné pre obe strany. Popularita malého futbalu na Slovensku má neustále rastúcu tendenciu. Verím, že spoločne vybudujeme projekt, ktorý si všetci obľúbia a naša spolupráca bude úspešná a dlhoročná."


Tomáš Králik (marketingový manažér Sedita pre SR): "Partnerstvo s Detskou ligou a Detskými MSR v malom futbale je pre Horalky prirodzeným krokom, pretože zdieľame spoločné hodnoty - tímovú prácu, športového ducha a neustálu snahu zlepšovať sa. Veríme, že šport je kľúčovým prvkom v rozvoji zdravého a aktívneho životného štýlu u detí. Prostredníctvom tejto spolupráce pomáhame podporovať fyzickú aktivitu a pozitívne návyky. Zároveň veríme, že podporou mladých športovcov môžeme inšpirovať budúce generácie, aby si osvojili disciplínu, tímovú prácu a zdravú konkurenciu - hodnoty, ktoré sú neoceniteľné v živote aj mimo športoviska. Sme nadšení, že práve najobľúbenejšie oblátky všetkých slovákov - Horalky sú generálnym partnerom Detskej ligy a Detských MSR v malom futbale a tešíme sa na mnoho úspešných sezón plných radosti a víťazstiev."