|
Tomáš Žákovič

Za nami prvé kolo.

SER

V hale na obchodnej akadémii sme včera začali ďalší ročník detskej ligy v malom futbale. Ide už o tretí ročník a záujem je čoraz väčší. Lákadlom sú krásne ceny, ale hlavne účasť na Majstrovstvách Slovenska.

Predstavilo sa celkom 14 celkov zo šiestich škôl v štyroch kategóriách.

U9 síce postavila len Fándlyho škola, ale v súbojoch o loptu to vôbec nebolo vidieť. Kamaráti si nedarovali centimeter na ihrisku a veru bolo na čo pozerať.

U11 privítalo Fándlyho školu, Patu a Komenského školu. Tu dominovala Fándlyho škola, ale zápasy boli napínavé až do konca a za predvedenú hru sa nemusí nikto hanbiť.

Kategória U14 prilákala školy Fándlyho, Patu, Komenského a Šoporňu. Tu už bolo cítiť a vidieť kus futbalového umu. Tesné výsledky to len potvrdzujú.

O kategóriu U16 bol zo strany škôl najväčší záujem. Súťažilo ich až päť a zápasy boli o to napínavejšie. Postavili sa proti sebe Fándlyho, Komenského a Cirkevná zo Serede, školy zo Šúroviec a Šoporne. O víťazoch sa rozhodne 19.4 na ihrisku Fándlyho školy a uvidíme, kto pocestuje do Banskej Bystrice na majstrovstvá Slovenska škôl v malom futbale.


Všetkým ďakujeme za účasť a veríme, že ste si prvé kolo užili a tešíme sa na kolo druhé.

submenu

Tabuľka

Sereď (SER) U9
# Tím Z Skóre Body
1. FAN Fándlyho 4 14:4 10
2. FAN Fándlyho B 4 4:14 1

štatistiky

Sereď (SER) U9